terug naar het overzicht
Foto's: Elly Wille

Zeeuwse voorpremière ‘Groeten van Mike in Cinecity Terneuzen

De acteurs Faas en Maas namen de tijd om samen met de fans op de foto te gaan

In Cinecity Terneuzen vond vanmiddag een speciale kindermiddag plaats in verband met de Zeeuwse voorpremière van dé familie kerstfilm voor 2012. Om kwart over drie arriveerden hoofdrolspelers, Maas Bronkhuyzen en Faas Wijn samen met filmmaakster Maria Peters op de rode loper voor CineCity.

Het was een gezellige samenkomst waar de bezoekers alle tijd kregen om met de jongens op de foto te gaan en handtekeningen te vragen aan de jonge filmsterren. Voorzien van drinken en popcorn begaf het voornamelijk jonge publiek zich naar de filmzaal om daar als één van de eersten in Nederland de film te bekijken. Natuurlijk werd de cast voor de aanvang van de film nog even in de bloemetjes gezet.

Op 12 december 2012 gaat de film officieel in première in de Nederlandse bioscopen. Maas Bronkhuyzen speelt in de film de hoofdrol van Mike. Mike ligt al lang in het ziekenhuis en mag eindelijk naar huis. Maar dan vergeet zijn moeder hem op te halen. Een bezorgde verpleegster komt op het idee dat Mike dan maar naar een pleeggezin moet. Dat is natuurlijk niet naar de zin van Mike, en samen met zijn vriendje Vincent, gespeeld door Faas Wijn, verzint hij dan ook allerlei manieren om de plannen van jeugdzorg dwars te zitten.
Mike wil Kerst vieren met zijn moeder. Of hem dat lukt kunt u zelf gaan bekijken in de bioscoop.