Over ZieZeeland

Algemene info ZieZeeland:

ZieZeeland, de site wil een andere kijk geven op de provincie en nieuws brengen over Zeeland en zijn inwoners, vooral in de vorm van beelden. Beelden die u niet ziet in de reguliere media, foto’s die de bezoekers van onze website een andere kijk geven op Zeeland.
Op de site brengen wij nieuws in de ruimste zin van het woord, maar gaat er vooral om die zaken onder de aandacht brengen, waar wij van denken dat u daar belangstelling voor heeft.

Sinds 01-08-2011 valt ZieZeeland onder Square6. Dit bedrijf heeft als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan de nieuwsvoorziening in Zeeland, te beginnen in Zeeuws-Vlaanderen.

Heeft u iets te melden dat voor ons interessant is, nieuws, foto’s of aankondigingen, mail het naar de e-mail adressen op de homepage.

Nieuws wordt dagelijks toegevoegd en is natuurlijk 24 paraat.

Op onze website www.ziezeeland.nl krijgt u dagelijks het actuele nieuws uit Zeeland in prachtige beelden voorgeschoteld.

Op dit moment is ZieZeeland alleen actief in Zeeuws-Vlaanderen. Het is echter ons doel om nieuws uit heel Zeeland te brengen. Daarom zoeken wij naar geïnteresseerden op de Zeeuwse eilanden  (Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-Duiveland).  Wij willen graag met mensen samenwerken, die hun streek goed kennen en ideeën hebben over nieuws en adverteren in hun regio.

Heeft u interesse?

Aarzel dan niet contact met ons op te nemen:

E-mail: info@ziezeeland.nl

Tel 0115 - 564 562

Disclaimer:

Ondanks de zorg die door ZieZeeland aan de correcte invoer van gegevens van de aangeboden foto's en nieuwsrubrieken besteedt wordt, kan ZieZeeland niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens.

Alle informatie binnen de site van ZieZeeland.nl valt onder het auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan deze gegevens zonder toestemming geheel of ten dele over te nemen en op andere wijze te publiceren.

De vorm en inhoud van deze website is door ZieZeeland met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Indien onderdelen van deze website niet werken of de gegevens op deze website onjuist, onvolledig en/of verouderd zijn, is ZieZeeland hiervoor niet aansprakelijk.

Bezoekers en/of gebruikers van de website van ZieZeeland kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door ZieZeeland aangeboden informatie. ZieZeeland is derhalve niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie afkomstig van de website van ZieZeeland.

Copyright:

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt ZieZeeland zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (tekst, audio- en beeldmateriaal) van deze website, zonder de expliciete schriftelijke goedkeuring van ZieZeeland, is niet toegestaan.